Native Client Manager til Benjamin Native Studio

Om Benjamin Native Studio:

I december 2017 slog Benjamin Media dørene op for Benjamin Native Studio, der udvikler og producerer Native Advertising-kampagner for store og små kunder på tværs af livsstilsmagasinerne Bo Bedre, Illustreret Videnskab, Costume, IFORM, Bil Magasinet, Bolig Magasinet og mange flere gennem tekst, billeder, lyd og video.

Benjamin Native Studio producerer originalt, kommercielt indhold og fortæller gode historier, der ikke forstyrrer brugerne – men i stedet engagerer, fascinerer og underholder dem.
Der er en stor kærlighed til indhold, fordi Benjamin Native Studio udspringer fra det redaktionelle miljø hos Benjamin Media og Bonnier Publications.
BNS har en stor indsigt i, hvad målgrupperne på medierne vil have samt et hus fuld af eksperter inden for blandt andet indholdsproduktion, Facebook-annoncering, SEO og meget, meget mere.

Om jobbet:
Du bliver en del af kontaktteamet, som pitcher store og små Native-kampagner, der afvikles på porteføljen af medier. Din hverdag vil bestå af dialog med både direkte kunder, mediebureauer og reklamebureauer.
Du skal være glad for salgsarbejde og sætte en ære i budgetopnåelser. Du er ikke bange for opsøgende salg og har naturligt et højt drive og et højt aktivitetsniveau. Du er en dygtig forhandler, og du trives rigtig godt på kundemøder og til præsentationer. Du er scenevant i at picthe store projekter fra de helt store kunder til mindre kunder. Du er digital til fingerspidserne og er erfaren inden for kreative kampagner, og det er en stor fordel, hvis du har erfaring med content- eller Native-produktion. Du forstår og anerkender nødvendigheden af et positivt dækningsbidrag på alle dine kampagner og har gerne erfaring med timesalg og omkostningsstyring i produktion.

Om dig:
Du bliver en del af et relativt ungt team, der har en meget uformel tone og sætter humor og godt humør højt.
Du er åben og initiativrig og ser jobbet som en god mulighed for at arbejde med Native og content-produktion sammen med nogle af de allermest spændende annoncører i Danmark.
Du trives med travlhed, er fleksibel og har samtidig en høj stresstærskel.
Du er god til at have mange bolde i luften, og du ser det som en spændende mulighed at have mange stakeholders på dine projekter herunder annoncesalg, redaktioner, mediebureauer, reklamebureauer og annoncørene.
Du har fuldstændig styr på digitale muligheder og begreber og kender til SOME, video og indholdssalg, eller også har du en baggrund fra reklamebranchen med erfaring i kreativt salg.

Vi tilbyder:
– En varieret arbejdsdag i et spændende og pulserende mediehus, hvor du får fingrene i mulden.
– En aktiv rolle i udviklingen af kreative kampagner på tværs af Benjamin Medias brands.
– En spændende og lærerig arbejdsplads med masser af muligheder og plads til at vokse.
– Et socialt og dynamisk arbejdsmiljø, der værdsætter selvstændighed og gå-på-mod.
– En kantine i verdensklasse.
– En god fast løn og attraktiv bonusordning.

Søg stillingen:
Sabroe Selection varetager rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Alice Sabroe eller Lars Nordlund Mikkelsen hos Sabroe Selection på tlf. 7023 8360. Stillingen søges via vores hjemmeside www.sabroe-selection.dk, ”Registrer cv”, hvor du skal indtaste dine stamdata, samt vedlægge din ansøgning og cv i pdf-format. Ansøgningerne behandles i den rækkefølge de modtages. Mærk ansøgningen: Job nr. 2465