Vi tilbyder

Vi producerer originalt indhold af høj kvalitet. Vores kreative team er eksperter inden for visuel og skriftlig formidling og tager altid udgangspunkt i den gode fortælling om netop dit produkt, og hvordan vi kommunikerer det på en relevant og troværdig måde til vores læsere. Derfor producerer vi alt indhold fra bunden, herunder:

 

Native artikler

Native artikler er engagerende og effektfulde artikler, der sætter dit produkt i fokus. Målet er at skabe en relevant og fængende fortælling, som matcher læsernes interesser. Alle artikler er skrevet af vores kommercielle redaktører, der udarbejder originale tekster ud fra dine USP’er og mediets tonr of voice og DNA.
Carlsberg byen     Avéne     YouSee     Electrolux      Oslo Skincare

 

Video

Vores brugere elsker video, der via en stærk og inspirerende vinkel får dit produkt bredt ud til målgruppen på en taktisk måde – hvad enten det drejer sig om en serie af inspirerende mode- og design-videoer eller om en enkeltstående, stærk fortælling. Alle videoer er tilrettelagt og produceret fra bunden af vores kommercielle redaktion.
Magasin    Kähler    Auping    Avène    Electrolux

 

Podcast

Podcast har taget danskerne med storm og er et oplagt værktøj til at fastholde målgruppen i længere tid af gangen. Vores podcasts, som udvikles og produceres af vores erfarne journalister, giver dig muligheden for at få bragt dine taktiske budskaber i spil på en effektiv og fængende måde.
Hør vores podcast for Auping her

 

Magasintillæg

Et magasintillæg kan udvide dét univers, vi skaber til dit brand, og give læserne endnu større indblik i dine produkter på en stilfuld og lækker måde. Vi står for alt fra art direction, styling og foto til tekst, tryk og distribution.
Auping

 

SoMe

Vi er digitalt forankret og er derfor eksperter i at få dit budskab ud til vores målgrupper via magasinernes platforme på tværs af sociale medier. Vores team af SoMe-eksperter eksekverer og optimerer det post, du booker hos og sørger for, at de helt rette personer bliver eksponeret for det.

 

Billeder

Hvad enten det er boligreportager, miljø- og produktbilleder eller en modeserie, skaber vi originale billeder til din kampagne. Vores kreative team sørger for at skabe og style billeder, der kombinerer dine budskaber med vores magasiners visuelle DNA.
Auping     Eva Solo     Avéne     Bruun Rasmussen     Femarelle    
Carlsberg Byen

 

Rådgivning og sparring

Vi rådgiver dig ud fra en databaseret viden om vores medier, målgrupper og deres adfærd og interesser. Det gør vi for at kunne give dig de allerbedste forudsætninger for at komme i mål med din kampagne hos os.

 

Strategi og planlægning

Ingen kampagne eksekveres uden en stærk strategi bag sig. Booker du en kampagne hos os, vil første spadestik være en skudsikker og tydelig strategi, der stemmer overens med dine egne aktiviteter og sikrer din kampagne synlighed.

 

Kampagneovervågning og eksekvering

Når din kampagne går live, er det ikke slut for vores vedkommende – tværtimod er det først lige begyndt. Din kampagne bliver overvåget fra start til slut for at sikre en god performance, der lever op til dine forventninger, og sikrer, at målgruppen bliver eksponeret for lige netop dit indhold.

 

Analyse og rapportering

Ingen Native-kampagne er afsluttet uden en dybdegående analyse og rapportering. Vi undersøger blandt andet, hvor mange i målgruppen har set det, hvor mange har interageret med det, og hvor meget af videoen er set. Alt dét og meget mere giver vi dig indblik i, så du kan se, hvordan din kampagne har klaret sig.

 

Ved Native Advertising Awards 2018 i Berlin vandt vi i kategorien Bedste Strategi sølv for vores kampagne for Avène til Costume